Londen voor kaaskoppen!

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 06 januari 2017 omstreeks 00.43u.

Voor Nederlandstaligen die de komende tijd een trip naar Londen gaan maken, heb ik op deze site diverse tips en links bij elkaar verzameld en hier en daar van mijn mening voorzien op basis van mijn ervaring als inwoner van de regio.

De inhoudsopgave zie je op elke pagina van deze website aan de linkerkant (desktop-/laptopgebruikers) of bovenaan (mobiele gebruikers—menuknop onder paginakop).

Aan deze website wordt voortdurend gewerkt; keer dus regelmatig terug voor actuele informatie. Op de hoofdpagina van deze site kun je onder dit bericht zien wanneer de laatste wijzigingen zijn gemaakt en aan welke pagina’s (of klik hier voor een overzicht van wijzigingen en aanvullingen).

Zoek je toch echt een professioneel reisadvies online, lees dan bijvoorbeeld de Engelstalige reisgids voor Londen van de New York Times of volg de links naar de boeken genoemd op deze site.

Bekijk voorafgaand aan elk bezoek dat je aan Londen maakt sowieso even Visit London en Transport for London voor de meest actuele evenementen- en reisinformatie.

N.B.: Websites kunnen zijn gewijzigd sinds de links ernaar op deze site werden geplaatst. Mocht je dode links of andere problemen op deze site tegenkomen, neem dan contact met me op via email. Ik aanvaard echter geen aansprakelijkheid voor schade ondervonden als gevolg van links, verwijzingen of andere informatie op deze site.

Veel plezier in Londen!

Met vriendelijke groet,

johughes

P.S. Londonforcloggies.com kan enkel voortbestaan met behulp van donaties; die zijn niet verplicht maar wel heel erg welkom. Klik hier om bij te dragen.